Pressupost Web sense Compromís » info@pc-serveis.es
pc-serveis_disseny_web.png
header_blog.jpg
CREACIÓ DE BLOGS
Personalitzem el Disseny del seu Blog Wordpress o Joomla! (CMS)
Sol.liciti Pressupost sense Compromís.

Creació de Blogs WordPress i Blogs Joomla!


Ja sigui com una secció més o com a estructura bàsica de la seva pàgina Web, els Blocs són una de les peces clau dins de la Web 2.0, gràcies sobretot a les últimes versions auto-administrables de Wordpress i Joomla!, els límits dels Blocs s'han ampliat més que mai.

Aquests versàtils Gestors de Continguts (CMS), permeten combinar continguts estàtics organitzats en pàgines, amb continguts dinàmics organitzats en Seccions/Categories d'articles i són la forma més ràpida, econòmica i eficaç de millorar el seu posicionament natural.

Tant si voleu afegir un Bloc a una web ja existent, com si el voleu utilitzar com a suport de tota la seva Web, nosaltres ens encarreguem de tot el procés d'instal·lació i configuració. A més, adaptem l'opció de disseny que triï en la nostra Galeria d'Imatges, i maquetem fins a 10 seccions (pàgines o categories d'articles) amb la informació que ens faciliti.

Inclourem també la secció de contacte amb mapa i una galeria d'imatges dels seus productes/serveis, i l'assessorarem en la gestió de les principals funcions del seu Bloc perquè aconsegueixi dominar el panell d'administració autogestionable.

Creació de Blogs amb WordPress

blog1_p.jpg

Els Blogs creats amb WordPress es caracteritzen per ser amigables i intuïtius en el seu maneig per a l'Usuari comú. Un Bloc WordPress és, sense cap dubte, el punt d'inici dels que s'introdueixin en el desenvolupament de pàgines web utilitzant gestors de continguts ja que resulta molt senzill d'utilitzar.

WordPress també és conegut per la seva ràpida velocitat de càrrega de pàgines, pel reduït espai que consumirà del seu Servidor i per ser el millor Gestor de Continguts quan volem realitzar publicacions ràpides, gairebé diàries, gràcies a l'agilitat que ofereixen els seus complements/mòduls.


Creació de Blogs amb Joomla!

blog2_p.jpg

Els Blogs creats amb Joomla! es caracteritzen per ser molt funcionals i permetre a l'Usuari una configuració avançada del contingut. Realitzar algunes configuracions requereixen de cert coneixement del seu panell de control però a canvi s'aconsegueix tenir ple control sobre la funcionalitat del Blog, amb la possibilitat d'afegir fòrums, enviaments de newsletters, una botiga virtual o fins a controlar permisos sobre els usuaris i sobre les activitats que poden o no realitzar en el Blog.

Joomla també és conegut per la seva robustesa i per la flexibilitat que ofereixen els seus complements i és el Gestor de Continguts recomanat per a realitzar Blogs que siguin Portals Web al mateix temps.

Pot sol·licitar més informació sobre els nostres Desenvolupaments Web enviant un correu electrònic a info@pc-serveis.es, trucant al nostre servei d'atenció telefònica 24 hores 626 371 896 de Barcelona o bé omplint el següent Formulari de Contacte, un dels nostres comercials expert en Disseny i Desenvolupament Web es posarà en contacte amb vostè en el termini més breu possible.
Subscripció a Notícies

Si us plau, Omple les dades correctament. Subscripció enviada correctament! Enviant...
Informació de Contacte
Empresa: PC-SERVEIS, Disseny Web
Ciutat: Barcelona (Spain)
E-mail: info@pc-serveis.es
Telf.24h: (+34) 626 371 896
Segueix-nos a la Xarxa
  • logo facebook.png
  • logo twitter.png
  • logo YouTube.png
  • logo linkedin.png
  • logo linkedin.png
  • logo rss.png
Segueix-nos al Twitter
© Copyright PC-SERVEIS, Disseny Web Inici Empresa Disseny Web Models Botiga Blog Contacte Informació Legal