Pressupost Web sense Compromís » info@pc-serveis.es
pc-serveis_disseny_web.png
header_facebook.jpg
FAN PAGES DE FACEBOOK
Dissenyem Pàgines a Facebook del seu Negoci totalment Adaptades.
Sol·liciti Pressupost sense Compromís.

Disseny de Pàgines per a Facebook


PC-SERVEIS crea pàgines de Facebook per a tot tipus de negocis perquè sabem l'enorme poder d'atracció que aquesta xarxa social té, més de 600 milions de possibles clients.

Els beneficis de ser present a Facebook s'incrementen amb cada nou usuari que es registra i els inconvenients són pràcticament nuls ja que no té cap cost. A més, en tenir una pàgina corporativa a Facebook, la comunicació amb els clients serà més propera i humana, permetent-nos conèixer el perfil exacte dels clients i ajudant-nos a dirigir futures campanyes publicitàries.

D'altra banda, la possibilitat de realitzar publicacions en el mur de la pàgina de Facebook, ens permetrà crear un senzill Bloc de notícies, promocions o ofertes, que resulta molt interessant per la seva ràpida difusió. Finalment, no hem d'oblidar que Facebook és la segona pàgina web més important i visitada per la qual cosa el seu negoci hauria d'estar present.

Pàgina de Facebook Bàsica

facebook1_p.jpg


Pàgina de Facebook Completa

facebook2_p.jpg


Pàgina de Facebook Avançada

facebook3_p.jpg

A partir de les dades que ens faciliti i seguint sempre les seves indicacions, crearem fins a set Seccions: Presentació de l'Empresa, Productes i Serveis detallats, Treballs realitzats, Notícies d'Empresa, Galeria d'Imatges amb descripcions, Formulari de Contacte amb mapa d'ubicació, etc. Trieu a la nostra Galeria d'Imatges el model que més li agradi, i nosaltres l'adaptarem a la imatge de la seva empresa.

Pot sol·licitar més informació sobre els nostres Desenvolupaments Web enviant un correu electrònic a info@pc-serveis.es, trucant al nostre servei d'atenció telefònica 24 hores 626 371 896 de Barcelona o bé omplint el següent Formulari de Contacte, un dels nostres comercials expert en Disseny i Desenvolupament Web es posarà en contacte amb vostè en el termini més breu possible.
Subscripció a Notícies

Si us plau, Omple les dades correctament. Subscripció enviada correctament! Enviant...
Informació de Contacte
Empresa: PC-SERVEIS, Disseny Web
Ciutat: Barcelona (Spain)
E-mail: info@pc-serveis.es
Telf.24h: (+34) 626 371 896
Segueix-nos a la Xarxa
  • logo facebook.png
  • logo twitter.png
  • logo YouTube.png
  • logo linkedin.png
  • logo linkedin.png
  • logo rss.png
Segueix-nos al Twitter
© Copyright PC-SERVEIS, Disseny Web Inici Empresa Disseny Web Models Botiga Blog Contacte Informació Legal