Pressupost Web sense Compromís » info@pc-serveis.es
pc-serveis_disseny_web.png
header_movil.jpg
WEB PER A MÒBILS
Adaptem la seva Web per a Mòbils Android, iPhone, Symbian, Blackberry. Sol·liciti Pressupost sense Compromís.

Pàgines Web per a Dispositius Mòbils


Els dispositius mòbils permeten a les persones accedir a la informació del seu negoci en qualsevol moment i lloc. El problema és que la majoria dels llocs web no estan preparats per a aquests dispositius mòbils (Android, Blackberry, iPhone, Symbian i altres Smartphones) ni disposen de les funcionalitats que els seus usuaris realment demanen.

Els usuaris de dispositius mòbils normalment necessiten saber l'adreça del seu negoci i com arribar-hi des del lloc on es troben, busquen el seu número de telèfon per trucar des dels seus mòbils, volen veure el seu lloc sense haver d'estar contínuament desplaçant-se per la pantalla en totes direccions, no suporten esperar la descàrrega d'un lloc que NO està optimitzat per a connexions mòbils, esperen arribar ràpidament a la infomació principal, amb la mínima quantitat de clicks possibles...

PC-SERVEIS desenvolupa llocs Web adaptats a les especificacions tècniques dels dispositius mòbils i s'encarrega de redireccionar-los automàticament quan accedeixen a la seva pàgina Web. No haurà de fer res, el sistema automàticament reconeixerà que l'usuari està accedint al seu portal amb un Dispositiu Mòbil i el conduirà a la seva pàgina Web específica per a smartphones o tablets, donant sempre la possibilitat de veure la seva pàgina Web estàndard.

Web Bàsica per a Mòbils

movil1_p.jpg

Una pàgina Web bàsica per a mòbils és l'opció més adequada per a Pimes i autònoms que no volen grans inversions ni mals de cap.

Triï a la nostra Galeria d'Imatges el model que més li agradi, i nosaltres l'adaptarem a la imatge de la seva empresa. A partir de les dades que ens faciliti, maquetarem fins a cinc Seccions amb contingut directe i clar: Presentació de l'Empresa, Productes i Serveis, Formulari de Contacte, Detalls d'ubicació, etc.


Web Avançada per a Mòbils

movil2_p.jpg

Si el que busca és una Web amb eines avançades d'alta qualitat i més funcionalitats, el paquet de Pàgina Web Avançada s'adaptarà millor a les seves necessitats.

A partir de les dades que ens faciliti i seguint les seves indicacions, crearem fins a set Seccions: Presentació de l'Empresa, Productes i Serveis detallats, Treballs realitzats, Notícies d'Empresa, Galeria d'Imatges amb descripcions, Formulari de Contacte amb mapa d'ubicació, etc. Triï a la nostra Galeria d'Imatges el model que més li agrada i nosaltres l'adaptarem a la imatge de la seva empresa.

Pot sol·licitar més informació sobre els nostres Desenvolupaments Web enviant un correu electrònic a info@pc-serveis.es, trucant al nostre servei d'atenció telefònica 24 hores 626 371 896 de Barcelona o bé omplint el següent Formulari de Contacte, un dels nostres comercials expert en Disseny i Desenvolupament Web es posarà en contacte amb vostè en el termini més breu possible.
Subscripció a Notícies

Si us plau, Omple les dades correctament. Subscripció enviada correctament! Enviant...
Informació de Contacte
Empresa: PC-SERVEIS, Disseny Web
Ciutat: Barcelona (Spain)
E-mail: info@pc-serveis.es
Telf.24h: (+34) 626 371 896
Segueix-nos a la Xarxa
  • logo facebook.png
  • logo twitter.png
  • logo YouTube.png
  • logo linkedin.png
  • logo linkedin.png
  • logo rss.png
Segueix-nos al Twitter
© Copyright PC-SERVEIS, Disseny Web Inici Empresa Disseny Web Models Botiga Blog Contacte Informació Legal