Pressupost Web sense Compromís » info@pc-serveis.es
pc-serveis_disseny_web.png
header_seo.jpg
POSICIONAMENT WEB
Millorem la Posició de la seva Pàgina en els principals cercadors Web d'Internet. Increment de Vendes assegurat.

Posicionament Web (SEO)


Posicionament Web, també conegut com SEO (Search Engine Optimization), correspon a una sèrie de tècniques professionals destinades a fer que un lloc Web aparegui als primers resultats dels cercadors més populars (Google, Bing, Yahoo, Ask..) després d'una recerca de paraules clau.

Una pàgina Web que no estigui correctament configurada, mai estarà ben posicionada en els cercadors. Per evitar això, en PC-SERVEIS realitzem un profund treball amb el domini del seu Web, els seus arxius, carpetes, continguts, estructura, títols i tots els elements que pugui reconèixer qualsevol motor de cerca perquè la seva pàgina Web es situï ràpidament en les primeres posicions dels cercadors.

Arquitectura de la Informació
També ens encarreguem d'organitzar i estructurar la informació del seu lloc Web, sempre tenint com a principal objectiu millorar l'experiència de l'usuari en la navegabilitat.

L'Experiència de l'Usuari és un concepte clau a l'hora d'enfrontar una campanya de màrqueting Web i si no li donem a l'usuari el que ell demana, o si no li facilitem la tasca d'accedir al nostre contingut, no només ho perdrem com a client, sinó que el motor de cerca de Google ó Bing en veure el nostre lloc desordenat, sense complir amb les normes d'usabilitat i de l'arquitectura de la informació, i no li atorgarà la importància necessària, el que afectarà en el posicionament de la pàgina Web.

Optimizació de la pàgina Web
 • Paraules Clau: Analitzem el target de la Web, el públic objectiu. Seleccionem les paraules claus més adequades per a segmentar i arribar de la manera més efectiva i amb més probabilitat d'èxit al target. L'ideal és trobar paraules claus el més precises possibles, que siguin molt utilitzades pels usuaris i que siguin menys competides perquè l'èxit estigui assegurat.
 • Etiquetes Meta: Configurem les etiquetes "meta" optimitzades per a la seva pàgina Web. Aquestes etiquetes proporcionen la informació esencial per als cercadors i són peces clau de l'optimització Web.
 • Estructura i Contingut: Analitzem la pàgina Web en general, tota la seva estructura de menús i també els seus continguts, per a conèixer els punts febles que hem de millorar per a optimitzar-la i que sigui més "amigable" amb els cercadors en relació amb les paraules clau més afins del seu negoci. Per això optimitzem el codi HTML ó PHP, el contingut i els metatags del seu lloc Web per als cercadors. Un cop trobats els punts febles emetem un informe dels canvis a realitzar.
 • Alta en Cercadors: En el cas que la seva pàgina Web sigui completament nova, la donem d'alta en els principals cercadors d'Internet: Google, Bing, MSN, Yahoo.. i configurem els principals arxius necessaris per a la correcta indexació en els cercadors.
 • Estadístiques: Instal·lem Google Analitycs en el seu codi HTML perquè pugui monitoritzar les visites que la seva pàgina Web rep. Amb això coneixem: la Quantitat de visites que arriben al seu Web, a on van els usuaris dins del lloc, quines paraules Clau són les que millor actuen en els cercadors, quant de temps romanen a la seva pàgina Web, Quin recorregut fan dins de la mateixa, quina és la pàgina més visitada de tot el lloc Web, de quin pais procedeixen els visitants, i a més, avaluem les posicions abans de l'optimització i dues setmanes després de la mateixa per a comprovar que els cercadors han indexat les modificacions i la Web ha millorat el seu posicionament.
El procés de posicionament d'una pàgina web no és instantani, hem d'esperar que els motors de cerca, en la seva revisió automàtica de totes les pàgines Web, llegeixin les noves dades i modifiquin les seves bases de dades amb la nova informació, de manera que fins passats entre 15 i 20 dies no començarem a veure els resultats.

Pot sol·licitar més informació sobre els nostres Desenvolupaments Web enviant un correu electrònic a info@pc-serveis.es, trucant al nostre servei d'atenció telefònica 24 hores 626 371 896 de Barcelona o bé omplint el següent Formulari de Contacte, un dels nostres comercials expert en Disseny i Desenvolupament Web es posarà en contacte amb vostè en el termini més breu possible.
Subscripció a Notícies

Si us plau, Omple les dades correctament. Subscripció enviada correctament! Enviant...
Informació de Contacte
Empresa: PC-SERVEIS, Disseny Web
Ciutat: Barcelona (Spain)
E-mail: info@pc-serveis.es
Telf.24h: (+34) 626 371 896
Segueix-nos a la Xarxa
 • logo facebook.png
 • logo twitter.png
 • logo YouTube.png
 • logo linkedin.png
 • logo linkedin.png
 • logo rss.png
Segueix-nos al Twitter
© Copyright PC-SERVEIS, Disseny Web Inici Empresa Disseny Web Models Botiga Blog Contacte Informació Legal