Pressupost Web sense Compromís » info@pc-serveis.es
pc-serveis_disseny_web.png
header_web.jpg
DISSENY DE PÀGINES WEB
Desenvolupem WebSites a Mida per a tot tipus de Negocis i Empreses. Sol·liciti Pressupost sense Compromís.

Disseny de Pàgines Web


Utilitzem les més avançades eines i tecnologies (programació en HTML5+CSS3, PHP+MySQL ó FLASH) per oferir Dissenys innovadors adaptats a les seves necessitats al Mínim Cost.

És cert que cada dia és més senzill per a les empreses ser presents a Internet, però aconseguir que aquesta presència sigui més que alguna cosa purament anecdòtica requereix d'un treball seriós i professional. La clau per a l'èxit a Internet és aconseguir connectar amb l'usuari final, oferint-li un disseny atractiu, continguts adaptats a cada perfil, i una navegació senzilla i intuïtiva.

En PC-SERVEIS li assessorem pas a pas per determinar el tipus de Web que millor s'adapta a les seves necessitats, per a transmetre de manera encertada els valors del seu negoci, així com analitzar detingudament les pàgines web de la competència directa, i determinar amb això, els elements que li faran marcar la diferència i destacar.

Pàgina Web Corporativa Bàsica

web1_p.jpg

Una Pàgina Web Corporativa bàsica és l'opció més adequada per a Pimes i autònoms que desitgen captar nous clients sense grans inversions ni mals de cap.

Triï a la nostra Galeria d'Imatges el model que més li agrada, i nosaltres l'adaptarem a la imatge de la seva empresa. A partir de les dades que ens faciliti, maquetarem fins a cinc Seccions amb contingut directe i clar: Presentació de l'Empresa, Productes i Serveis, Formulari de Contacte, Detalls d'ubicació, etc., perquè pugui mostrar als seus futurs clients el que pot oferir.


Pàgina Web Corporativa Avançada

web2_p.jpg

Si el que busca és una Web amb eines avançades d'alta qualitat i més funcionalitats, el paquet de Pàgina Web Avançada s'adaptarà millor a les seves necessitats.

A partir de les dades que ens faciliti i seguint les seves indicacions, crearem fins a set Seccions en la seva pàgina Web: Presentació de l'Empresa, Productes i Serveis detallats, Treballs realitzats, Notícies d'Empresa, Galeria d'Imatges amb descripcions, Formulari de Contacte amb mapa d'ubicació, etc. Triï a la nostra Galeria d'Imatges el model que més li agrada, i nosaltres l'adaptarem a la imatge de la seva empresa.

Recomanem augmentar la visibilitat de la seva nova pàgina Web amb alguna de les nostres campanyes de publicitat per a aconseguir visites des del primer dia.

Pot sol·licitar més informació sobre els nostres Desenvolupaments Web enviant un correu electrònic a info@pc-serveis.es, trucant al nostre servei d'atenció telefònica 24 hores 626 371 896 de Barcelona o bé omplint el següent Formulari de Contacte, un dels nostres comercials expert en Disseny i Desenvolupament Web es posarà en contacte amb vostè en el termini més breu possible.
Subscripció a Notícies

Si us plau, Omple les dades correctament. Subscripció enviada correctament! Enviant...
Informació de Contacte
Empresa: PC-SERVEIS, Disseny Web
Ciutat: Barcelona (Spain)
E-mail: info@pc-serveis.es
Telf.24h: (+34) 626 371 896
Segueix-nos a la Xarxa
  • logo facebook.png
  • logo twitter.png
  • logo YouTube.png
  • logo linkedin.png
  • logo linkedin.png
  • logo rss.png
Segueix-nos al Twitter
© Copyright PC-SERVEIS, Disseny Web Inici Empresa Disseny Web Models Botiga Blog Contacte Informació Legal