Pressupost Web sense Compromís » info@pc-serveis.es
pc-serveis_disseny_web.png
header_noticias.jpg
NOTÍCIES
Totes les Novetats sobre Disseny Web i els últims Models agregats a la nostra Galeria d'Imatges de PC-SERVEIS.
Nou Disseny per a Facebook (tot tipus de negocis)

Avui estrenem un nou model de Web especial per a pàgines de Fans de Facebook.

Aquest nou model és una creació agradable, elegant i molt completa per promocionar el seu negoci en la major Xarxa Social i atreure nous clients, actualment Facebook té més de 600 milions d'usuaris o potencials clients.
facebook3_p.jpg Per només 100 €, PC-SERVEIS posa a la seva disposició una pàgina completament personalitzada: el logotip d'empresa, les fotos dels seus productes o serveis, els menús, els textos, enllaços, etc.

Té una pàgina principal, que fem servir de portada de pàgina, i un gran menú secundari totalment configurable a les seves necessitats (gràcies a la gran quantitat de mòduls que aquest disseny té).

» Veure Demostració on-line

Nova Botiga Online PrestaShop de PC-SERVEIS

Avui estrenem la nostra nova Botiga Online PrestaShop per a que realitzis les teves Comandes i sol·licitis els teus Pressupostos Web amb una major comoditat.

A la nova Botiga Online PrestaShop, trobarás tots els nostres serveis detallats i ordenats per Categories en el Panel superior: Pàgines Web HTML5, Botigues PrestaShop, Blogs WordPress, Pàgines de Facebook, Web per a Mòbils, Pàgines Web en FLASH i Blogs Joomla!
tienda-prestashop.jpg Des de tan sols 300 €, PC-SERVEIS posa a la teva disposició una botiga online PrestaShop completament personalitzable: el logo d'empresa, les imatges dels teus productes o serveis, els menús, els textos, els enllaços, el formulari de contacte, les ofertes, els models de factures, etc.

Si desitja un Pressupost personlitzat de la seva Botiga Online PrestaShop només ens ha d'enviar la seva sol·licitud a través de qualsevol dels formularis que trobará a la Secció "Contacte" de la nostra pàgina principal.

» Veure Botiga On-line

Nova WebSite per a empreses de Serveis

Avui estrenem una nova creació de pàgina Web especialment dissenyada per a tot tipus d'empreses de Serveis: Hotels, Restaurants, Bars, Botigues...

Aquest nou model és una creació agradable, elegant i molt completa per promocionar la seva empresa a Internet i atraure nous clients cap al seu negoci, actualment la majoria de les empreses ja tenen la seva pròpia pàgina Web pel gran potencial de creixement que les noves tecnologies ens ofereixen.
tresbe-designs.jpg
Per només 250 €, PC-SERVEIS posa a la seva disposició una pàgina completament personalitzable: el logotip d'empresa, les fotos dels teus productes o serveis, els menús, els textos, els enllaços, etc.

És una creació d'atractiu disseny que té un complet menú superior, amb els seus respectius sub-menús, una gran quantitat de mòduls totalment configurables a les seves necessitats i una espectacular Galeria d'Imatges (en la qual es pot afegir qualsevol descripció).

» Visitar Pàgina Web

Página 1 de 3:


Subscripció a Notícies

Si us plau, Omple les dades correctament. Subscripció enviada correctament! Enviant...
Informació de Contacte
Empresa: PC-SERVEIS, Disseny Web
Ciutat: Barcelona (Spain)
E-mail: info@pc-serveis.es
Telf.24h: (+34) 626 371 896
Segueix-nos a la Xarxa
  • logo facebook.png
  • logo twitter.png
  • logo YouTube.png
  • logo linkedin.png
  • logo linkedin.png
  • logo rss.png
Segueix-nos al Twitter
© Copyright PC-SERVEIS, Disseny Web Inici Empresa Disseny Web Models Botiga Blog Contacte Informació Legal