Pressupost Web sense Compromís » info@pc-serveis.es
pc-serveis_disseny_web.png
header_servicios.jpg
SERVEIS WEB
Disseny de Pàgines Web a Mida, Fan-Pages de Facebook, Web Mòbils, Blogs, Logotips, Posicionament...
SERVEIS

Com especialistes en Disseny Web li oferim una solució personalitzada, segura i de qualitat, qualsevol que siguin les seves necessitats. Les nostres pàgines Web són flexibles i ampliables, per poder afegir més funcions quan ho desitgi (galeries d'imatges, catàlegs de productes, venda online, fòrums, blogs, butlletins de notícies, etc.), i optimitzades per facilitar el posicionament en els principals cercadors.

 • Disseny de pàgines Web Corporatives
 • Creació de fan pages per a facebook
 • Desenvolupament de Web per a Mòbils
 • Blogs de WordPress i Joomla!
 • Creació de Logotips i Comunicació Visual
 • Posicionament Web a Google
serveis_disseny_web.jpg

 


servei_disseny_web.jpg
Disseny de pàgines Web Corporatives

A PC-SERVEIS dissenyem pàgines web de qualitat perquè el seu negoci es presenti als clients amb la bona imatge que es mereix. Disposem de moltes creacions atractives amb mòduls completament personalitzables, amb preus des de 150 € fins als 250 €, i sempre fem pàgines Web autogestionables perquè tingui un Domini total sobre els continguts del seu web amb un senzill gestor que li proporcionem.

» més info...

servei_disseny_pagines_facebook.jpg
Creació de fan pages per a facebook

A PC-SERVEIS dissenyem pàgines de Facebook per a tot tipus de negocis perquè sabem l'enorme poder d'atracció que aquesta xarxa social té, més de 600 milions de possibles clients. Creem tot tipus de pàgines totalment personalitzades al perfil corporatiu del negoci: empreses de construcció, botigues de roba, bars de moda, etc. (amb preus des dels 50 € fins als 100 €). Només triï el model que més li agrada i nosaltres ens encarregarem de tot.

» més info...

servei_disseny_web_mobil.jpg
Desenvolupament Web per a Mòbils

A finals d'aquest any, hi hauran 4.000 milions de dispositius mòbils, representant a un 61% de la població mundial. Semblant mercat ens convida a aprofitar-ho, i és per això, que en PC-SERVEIS també ens dediquem a crear pàgines web especialment dissenyades per a mòbils, tablets, etc. Aquestes pàgines, són el pas lògic següent dels llocs Web tradiconals, ja que els smartphones, per la seva resolució de pantalla, necessiten un lloc adaptat en el qual mostrar la nostra informació fonamental.

» més info...

servei_disseny_blogs.jpg
Blogs WordPress i Joomla!

Els Blogs no són només per a les persones a qui els agrada escriure o compartir les seves aficions, els Blogs poden ser una gran eina de màrqueting per als professionals i per a les PIMES. Un Blog professional li permetrà: promocionar el seu negoci, anunciar notícies importants, novetats del seu negoci o informar de descomptes, interactuar amb els seus clients, i el més important, millorar la presència del seu lloc web en els cercadors.

» més info...

serveis_disseny_logos.jpg
Creació de Logotips i Comunicació Visual

Desenvolupem logotips de gran atractiu visual amb dissenys exclusius, personalitzats i originals, no predissenyats com sol ser habitual. Realitzem tot tipus de logotips des de només 50 €, completament compatibles amb els estàndards de colors i formats. Tenim les idees i l'experiència per a desenvolupar qualsevol tipus de projecte, des de l'estratègia en comunicació i disseny d'imatge de marca, passant per qualsevol tipus de Disseny Gràfic, Publicitari, Editorial, Multimèdia, fins a la impressió del seu catàleg de productes o serveis.

» més info...

servei_posicionament.html
Posicionament Web a Google (SEO)

Optimitzem el seu lloc Web perquè aparegui a la millor posició en els cercadors, realitzant les millores necessàries per augmentar la visibilitat de la seva Web, el que es tradueix en més visites a la seva pàgina i en més clients potencials. També li oferim campanyes de publicitat (SEM) perquè la seva web aparegui en les primeres posicions de Google, amb el sistema de pagament per click (PPC) i dirigint al seu Web només a persones interessades en els seus productes o serveis.

» més info...


Subscripció a Notícies

Si us plau, Omple les dades correctament. Subscripció enviada correctament! Enviant...
Informació de Contacte
Empresa: PC-SERVEIS, Disseny Web
Ciutat: Barcelona (Spain)
E-mail: info@pc-serveis.es
Telf.24h: (+34) 626 371 896
Segueix-nos a la Xarxa
 • logo facebook.png
 • logo twitter.png
 • logo YouTube.png
 • logo linkedin.png
 • logo linkedin.png
 • logo rss.png
Segueix-nos al Twitter
© Copyright PC-SERVEIS, Disseny Web Inici Empresa Disseny Web Models Botiga Blog Contacte Informació Legal